Neem contact op

Wij reageren doorgaans binnen 3 werkdagen en wie weet dans jij straks met ons mee. 💃🕺

Na het versturen ontvang je binnen 3 werkdagen bericht van ons.

Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan voor de zekerheid de SPAM of prullenbak van je e-mailprogramma.

Zeker niet! Het gaat niet om een strakke pas, maar puur om de beweging en om te ervaren wat je lichaam allemaal wél kan.

Iedereen kan meedoen: ook als je in een rolstoel zit bijvoorbeeld!

Graag zelfs. Een aantal van onze deelnemers danst met partner, waardoor het voor beide een fijn uitje is. Het laat een mantelzorger ook even vergeten dat hij of zij mantelzorger is.

De dansdocenten van Dans op Recept zijn geen fysiotherapeuten en zij behandelen dus ook geen specifieke lichamelijke klachten. Wel hebben onze dansdocenten specifieke kennis op het gebied van Parkinson, NAH en Chronische Pijn.

De danslessen hebben voornamelijk tot doel plezier in bewegen te ervaren en te ontdekken wat je lichaam allemaal nog wel kan, zodat mensen meer in beweging komen en hun kwaliteit van leven verbeterd.

In wetenschappelijk onderzoek zien we wel dat de danslessen ‘therapeutische effecten’ kunnen hebben bij mensen met de ziekte van Parkinson, zoals verbeteren van balans, verminderen van Parkinson symptomen en vergroten van zelfvertrouwen en kwaliteit van leven.

Het is dus afhankelijk van het doel wat je wilt bereiken of de danslessen een vervanging kunnen zijn voor fysiotherapie. Twijfel je of Dans op Recept iets voor jou is neem dan contact op of overleg met je eigen fysiotherapeut, huisarts of medisch specialist.

Voor vragen t.a.v. het wetenschappelijk onderzoek verwijzen wij u naar het Revalidatie Expertise Centrum voor Muziek en Dans. Kijk daarvoor op deze website.

Wij komen graag langs om iedereen te laten ervaren wat dans met je doet. Mail naar info@dansoprecept.nl voor meer informatie en de kosten.

Contactgegevens

Bel ons op: 06-25190035
Stuur een mail: info@dansoprecept.nl

Wij zijn telefonisch te bereiken op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur